PELENGKAP KESIHATAN IBU DAN ANAK
 ____________________________

 PERSEDIAAN SEPANJANG KEHAMILAN, SEHINGGA LEPAS BERSALIN BAGI IBU-IBU YANG PRIHATIN.


BERITA BAIK!!

UNTUK IBU-IBU HAMIL...

Ibu-ibu yang sedang HAMIL mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk mendapat anak pintar cerdas sekiranya mereka menitikberatkan pemakanan yang tepat semasa hamil. Selain itu, banyak kajian mendapati bahawa banyak masalah yang dideritai oleh bayi dan kanak-kanak seperti jantung berlubang, penyakit kuning, leukemia dan lain-lain mempunyai kaitan yang sangat rapat dengan pemakanan ibu semasa hamil. Prof. Dr. Azizan Ismail telah merumuskan formula khusus untuk ibu-ibu yang sedang hamil dan kesihatan bayi dalam kandungan seawal 3 bulan kehamilan yang diberi nama SALINDAH.

SALINDAH merupakan pemakanan jagaan dan rawatan kehamilan yang lengkap untuk kesihatan fizikal dan mental ibu dan janin di dalam kandungan. Ianya juga bermanfaat kepada bayi selepas bersalin kelak. Merangkumi tempoh sebelum bersalin dan selepas bersalin iaitu dari tiga bulan hamil sehingga selepas pantang.

Antara masalah yang kerap dihadapi oleh kaum ibu ketika hamil ialah loya, muntah, pening, kurang selera makan, kecenderungan pendarahan dari rahim, keguguran, lenguh-lenguh, bisa tulang, pedih ulu hati, kembung, memulas dalam perut, sembelit, berat badan meningkat, tekanan darah tinggi (meningkat), bengkak kaki, bersalin tidak cukup bulan kedudukan anak songsang dan lain-lain lagi.
          Khasiat SALINDAH ialah ia dapat, Insyaallah:

          Menambah dan memperbaiki aliran darah

          Mengurangkan masalah alahan

          Menyuburkan perkembangan tian

          Mengurangkan kecenderungan gugur

          Memudahkan bersalin

          Mengurangkan masalah semasa hamil, bersalin dan selepas bersalin

          Mencegah masalah meroyan

          Memperolehi anak yang sihat dan cerdas.

 

Formulasi istimewa Prof. Dr. Azizan ini telah berada di pasaran sejak 1981 dan mendapat 'feedback' yang cukup menggalakkan. Malah ramai daripada pengguna menggunakan SALINDAH untuk generasi kedua mereka..

RM 439.00 (Set Lengkap dari hamil 3 bulan hingga lepas pantang)
____________________________________

Harga PROMOSI untuk tempoh terhad, hanya RM399.

Apa yang anda akan dapat?

                                             1.  1 Set Lengkap Salindah (12 item)

                                             2.  Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia
                                                  (Termasuk Sabah Sarawak)

                                             3.  3 buah ebook sebagai bonus:


         


SALINDAH SET LENGKAP

Ada wanita hamil yang mula mengalami masalah dari awal mengandung sehingga lepas bersalin.Bermula dengan alahan pada awal trimester pertama mengandung kemudian masalah praeklampsia yang boleh menjejaskan kesihatan ibu dan anak, sehinggalah ada yang menghidap masalah meroyan selepas bersalin.Pengalaman yang tidak menyeronokan ini boleh memberi kesan trauma kepada ibu-ibu tadi untuk menempuh pengalaman mengandung untuk kesekian kalinya.Seharusnya pengalaman mengandung dan bersalin merupakan saat-saat yang wajar dinikmati penuh dengan rasa gembira dan selesa tetapi hakikatnya tidak semua wanita bertuah dapat menikmati detik seperti itu.

Menyedari masalah tersebut memerlukan satu penyelesaian yang positif,maka Prof. Dr. Azizan Hj Ismail telah berusaha membuat kajian secara ilmiah dan saintifik selama beberap tahun.Akhirnya pada tahun 1981, SALINDAH telah diperkenalkan.SALINDAH merupakan set lengkap Rencana Pemakanan Kesihatan dan Rawatan Ibu Hamil yang paling lengkap dengan tiga bulan mengandung sehingga selepas waktu pantang.Kini SALINDAH sering menjadi pilihan bakal-bakal ibu serta disyorkan oleh doktor dan bidan.Ia banyak memberi kebaikan kepada wanita hamil.

......................................................................

PERINGKAT HAMIL :

MULAI MINGGU KE 12 HAMIL
GUNAKAN B1
KHASIAT :
Memberi zat besi mudah hadam yang diperlukan oleh setiap ibu mengandung. Menghilangkan atau mengurangkan muntah dan loya serta alahan. Menolong tumbesaran tian. Mencegah demam, batuk, selesema, sejuk-sejuk, sakit kepala, sakit gigi, dan lain-lain. Menghilangkan kesan jatuh atau rebah. Melancarkan aliran darah agar mencegah timbul siput urat di kaki, dan menghilangkan letih lesu.

MULAI MINGGU KE 24 HAMIL
GUNA KAN B2
KHASIAT :
Membekalkan zat untuk tumbesaran tian serta menguatkan tulang dan membina otak tian. Menambah selera makan dan menambah darah. Menghilangkan sengal tulang dan kebas anggota kaki dan tangan. Mencegah serangan sejuk dan sakit gigi. Mencegah Osteoporosis.

MULAI MINGGU KE 28 HAMIL
GUNAKAN B3
KHASIAT :
Memberi zat untuk pembinaan saraf dan otak anak yang masih dalam kandungan. Menghilangkan masalah takut, cemas dan bimbang. Mencegah simpul biawak atau krem betis. Mendatangkan ketenangan bagi menghadapi hari bersalin.

MULAI 4 MINGGU SEBELUM BERSALIN
GUNAKAN B4
KHASIAT :
Remedi istimewa untuk mengawal alamat sebelum jangkaan alamat palsu, menghilangkan sakit bersalin, sakit urat dan otot, menyediakan saluran peranakan dengan mengendur dan menganjalkan otot-otot pencerut kawasan saluran peranakan. Memudahkan kelahiran bayi. Menghilangkan perasaan takut dan cemas.

MULAI 2 MINGGU SEBELUM BERSALIN
GUNAKAN B5
KHASIAT :
Remedi ini melanjutkan dan menolong tindakan item B4, mengendur dan menganjalkan otot pencerut saluran peranakan dan memberi daya teranan labour sewaktu bersalin.

MULAI 1 MINGGU SEBELUM BERSALIN
GUNAKAN B6
KHASIAT :
Remedi ini menguatkan teranan,menolong mengurangkan sakit sewaktu bersalin, mempercepatkan dan mempermudahkan keluarnya anak, membuka luas saluran peranakan dan mengurangkan sakit lepas bersalin.

SELEPAS BERSALIN
GUNAKAN L7
KHASIAT :
Remedi cecair bagi menyembuhkan luka atau jahitan dengan cepat. Menghilangkan sakit pada luka atau jahitan. Mencegah jangkitan kuman dan penahanan. Boleh digunakan sebagai sapuan pada pusat bayi.

MULAI 5 JAM SELEPAS BERSALIN
GUNAKAN L8
KHASIAT :
Bila keluar sahaja anak, terus makan remedi ini. Remedi ini membantu menyembuhkan rasa sakit-sakit, menghentikan darah, mencegah sakit meroyan, demam dan sakit kepala.

MULAI HARI KEDUA SELEPAS BERSALIN
GUNAKAN L9
KHASIAT:
Remedi istimewa untuk menghilangkan sengal selepas bersalin dan bisa-bisa, sakit meroyan , menghentikan darah nifas, membetulkan urat darah yang putus, menyusun semula alat peranakan dan menguatkan seluruh anggota tersebut.

MULAI HARI KEENAM SELEPAS BERSALIN
GUNAKAN L10
KHASIAT :
Remedi ini mempercepatkan rahim dan saluran peranakan mengecut semula. Mengangkat rahim kembali ke tempat asal. Mengurangkan simpul urat biru.

MULAI HARI KETUJUH SELEPAS BERSALIN
GUNAKAN L11
KHASIAT :
Remedi tonik ini istimewa bagi memanaskan badan, menambah selera, membaiki penghadaman dan pembuangan najis. Menenangkan tidur, menghilangkan kebas-kebas, menyegarkan rahim dan alat peranakan.

MULAI HARI KE 21 SELEPAS BERSALIN
GUNAKAN L12
KHASIAT:
Remedi ini menjaga kesihatan ibu selepas bersalin agar sentiasa sihat, mengembalikan kekuatan, memulihkan alat perkelaminan dan menimbulkan kesegaran.

 

CARA BELI MUDAH

Langkah Pertama

==> Lakukan pembayaran ke dalam salah satu akaun berikut:

Maybank - 5520 6850 3745
(Laduni Solution)

CIMB - 7038674577
(Mohamad Jaafar Hussin)

Bank Islam - 100250 2005 3459
(Nor Azlina Sidek)

# Masukkan email anakpintar2u@gmail.com jika menggunakan online transfer
 

Langkah Akhir

==> SMS @ Whatsapp ke 014 5502786 untuk memberikan butiran berikut:

1. Nama anda

2. Tarikh, masa, nama bank dan jumlah wang dimasukkan

3. No. telefon anda

4. Alamat pos  

5. Alamat email untuk penghantaran ebook (jika berkaitan)

 

P/s Penghantaran akan mengambil masa 1-3 hari berkerja

 

x x x x x x x x

Sebarang kemusykilan tentang MEMBUAT PESANAN, MELAKUKAN PEMBAYARAN, PENGHANTARAN PRODUK ATAU SEBARANG PERTANYAAN, sila kemukakan kepada kami

HJH. NOR AZLINA / HJ. JAAFAR melalui:

SMS ke - 014 5502 786

Selangkah Lebih Pintar

   Laduni Solution (AS0336693-X)
Email kami: anakpintar2u@gmail.com

P/S: PENGHANTARAN PERCUMA BAGI SETIAP PEMBELIAN SELURUH MALAYSIA. PEMBELIAN DARI LUAR MALAYSIA AKAN DIKENAKAN KOS PENGHANTARAN MENGIKUT LOKASI.

Examo | Blog Panduan Anak Pintar